Presentatie ontwerptraject BOTANIEK op 20/1 vanaf 16u

Aan de Spinsterstraat in Ronse ligt een grote koer aan het gebouw van de Wijkwerking. Ze dromen daar van een toekomstige groene invulling op maat van de omgeving. In het najaar van 2016 organiseerden we er (i.s.m. Samenlevingsopbouw Oost Vlaanderen) diverse ontwerp-ateliers waar buurtbewoners van de Prinsenkouter en gebruikers van de basisvoorziening van de wijkwerking hun ideeën en dromen over de koer de vrije loop konden gaan. Op vrijdag 20/1 presenteren we onder de noemer WINTERPLEIN BOTANIEK de resultaten van dit ontwerptraject. Daarbij tonen we (i.s.m. CC De Ververij)  de film OMMEGANG gemaakt door buurtbewoners en kunstenaars Jullie Lesenne en Matthias Nuytten. Kom af en hef met ons het glas !

Vrijdag 20/1/2017 van 16u tot 22u  in de Spinsterstraat 36,  9600 Ronse.

botaniek affiche

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *