THE INFINITE FOLD : open atelier ‘plooi week’ @ manoeuvre / i.s.m. KASK (27/2 tot 2/3)

 

 

infinite fold head

 

Kunstinstelling Vooruit organiseert van 13 tot en met 19 maart ‘BLAUWDRUK’, een zevendaagse waar Vooruit samen met publiek, buren, artiesten, partners, vrijwilligers, … een prototype wil ontwikkelen voor de kunstinstelling van de toekomst : Een BLAUWDRUK.

In dit kader verwelkomt Manoeuvre je op zaterdag 18 maart om zelf een abstracte en oneindige horizontale structuur in elkaar te plooien. De grid van die structuur werd vooraf uitgetekend door de diverse groep participanten van Manoeuvre.

Naar aanleiding van ‘THE INFINITE FOLD’ organiseren vier studenten uit de School of Arts (KASK) een open atelierweek waarin je de wereld gaat ontplooien en heropbouwen. Vertrekkend vanuit de volgende vraag : Wat zie ik rondom me en hoe kan ik dit in plooistructuren weergeven? ┬áNet zoals bij ‘BLAUWDRUK’ gaan we in de open atelier week experimenteren, verbindingen zoeken en reflecteren.

Waar : Manoeuvre / Wondelgemstraat 71, 900 Gent

Wanneer : van 27/2/17 t.e.m. 2/3/17

Toonmoment : 18 / 3

 

Comments are closed.