Houtdokpark

houtdoklogotest

Met  illustrator Thijs Desmet zetten we het traject met het vijfde en zesde klasje van Freinetschool De Loods rond de toekomstige bespeelbare invulling van het Houtdokpark verder.  Thijs neemt de kinderen al tekenend  mee naar het onbewoond eiland Houtdokpark. Samen ontwerpen ze daar  een monster en onderzoeken ze de diverse bouwmogelijkheden om zich tegen het monster te beschermen.  Op vrijdag 22 mei visualiseren we samen met Thijs en de kinderen hun verbeelding aan de hand van de reuze meccano.We presenteren dan ook een levensgrote illustratie die we later in de zomer van 2015 zullen integreren in een monumentale sculptuur die het Houtdokpark zal overzien.

Iederéénis van harte welkom om te komen kijken op vrijdag 22 meivan 14u30 tot 16u30. We zitten opp het grasveld ter hoogte van de Roerstraat en de Houtdoklaan.

Comments are closed.