THE INFINITE FOLD / Open Atelier & Toonmoment @ BLAUWDRUK / VOORUIT (18/3)

Kunstinstelling Vooruit organiseert van 13 tot en met 19 maart ‘BLAUWDRUK’, een zevendaagse waar Vooruit samen met publiek, buren, artiesten, partners, vrijwilligers, … een prototype wil ontwikkelen voor de kunstinstelling van de toekomst : Een BLAUWDRUK.

In dit kader verwelkomt Manoeuvre je op zaterdag 18 maart (14u Р18u) om zelf een abstracte en oneindige horizontale structuur in elkaar te plooien. De grid van die structuur werd vooraf uitgetekend door de diverse groep participanten van Manoeuvre. Samen met ons kan je de wereld gaan ontplooien en heropbouwen. Vertrekkend vanuit de volgende vraag : Wat zie ik rondom me en hoe kan ik dit in plooistructuren weergeven?  

Net zoals bij ‘BLAUWDRUK’ is het open atelier THE INFINITE FOLD er om te ¬†experimenteren, verbindingen te zoeken en te reflecteren.

http://blauwdruk17.org/nl/programma/18-03/the_infinite_hold

grid2

Comments are closed.