VLEKKEN BORDURIE @ ONBETAALBAAR (23&24/9)

Dat gat in je trui mag misschien wel fashionable zijn, elegant is het toch niet. En die vlek op je broek of je tafelkleed, eigenlijk zien mensen die wél hoor.

Maar geen zorgen! Wij hebben dé oplossing voor deze charmante fouten !

Maak samen met Manoeuvre en Bodine Zuurmond artistieke stiksels van de vieze vlekken tijdens de vlekkenbordurie en stop die gaten met de gekste kleuren tijdens de woolfiller-workshop van Brecht Baert!*

*De workshop Woolfiller wordt geleid door Brecht Baert die samen met Diana Keller Studio HELDER oprichtte. Samen passen ze subtiele en genuanceerde ingrepen toe om objecten te transporteren van hun alledaagse wereld naar een schemerzone tussen functionaliteit, kunst en abstractie.

www.studiohelder.be

*De workshop borduren wordt geleid door Manoeuvre, Bodine Zuurmond, en Louisa Ponseele.

vlekkenbordurie

Comments are closed.