MAAK MASKERS MET KUNSTENAAR GUADALUPE MARAVILLA & MANOEUVRE (25/9)

Ben je gefascineerd door maskers? Denk je graag mee over hun rol, bedoeling of vorm? Kunstenaar Guadalupe Maravilla nodigt je tijdens MAKE ME UP BEFORE WE BLOW BLOWuit om samen een masker te ontwikkelen. Dat doe hij niet zomaar: op zondag 1 oktober trekt zijn performance ‘Procession’ van Vooruit naar De Krook. Tijdens deze optocht nemen de maskers een centrale plek in. Als je zijn vroegere performances bekijkt, belooft het alvast iets bijzonders te worden.

Zin om mee te creëren? Dat kan op maandag 25 september, in het co-creatief atelier vanManoeuvre – een kunstenplek voor co-creatie, ambacht en diversiteit in het hart van de Gentse Rabotwijk. Deelnemen is gratis én wij zorgen voor het nodige materiaal. Info en inschrijven via chris@manoeuvre.org of 0495 700 224.

Atelier ‘Maskers’

ma 25.09 – 18:30 t/m 21:00 Atelier Manoeuvre, Wondelgemstraat 71 9000 Gent
Wie wil kan nog verder werken in het atelier op dinsdag 26.09 en donderdag 28.09 tussen 10:00 en 16:00.

IRVIN

Comments are closed.