Meccano voor ’t Houtdokpark

Met Rocsa vzw gebruiken we onze reuze meccano om al spelend te ontwerpen! We doen dit in situ : We duiken ergens op in de wijk Muide-Meulestede-Afrikalaan alwaar we met de mensen een tijdelijke meccano-installatie bouwen. Als een vingeroefening, een voorbode op het toekomstige park. Misschien krijgen onze tijdelijke ontwerpen wel een permanente invulling in het toekomstige park.

U kan mee komen bouwen op vrijdag 17 oktober van 16u tot 20u aan het Open Huis in de Gentse Roerstraat. U kan daar ook medewerkers van de stad Gent ontmoeten die zullen peilen naar uw ideeën en opmerkingen over de ruimtelijke plannen zoals ze er vandaag uitzien.

Op 22 oktober rukt de meccano tussen 13u30 en 16u30 uit naar vzw De Sloep, Bevelandstraat 26.  Op 5 november spelen en ontwerpen we verder van 14u  tot 17u aan het park in de Londenstraat. En op 12 november staan we van 14u tot 17u aan het rondpunt op de hoek van de Goedendagstraat en de Meulesteedsesteenweg. Participeer en ontwerp mee het toekomstige park ! Iedereen welkom.  Iedereen kunstenaar. Meccano forever !

Comments are closed.