Pompoen Orkest & Meccano @ Supervlieg festival Dendermonde

pompoen tak orkest belgica

Zaterdag 20 juni 2015 : Zoals de meccano van vroeger. Maar dan voor buiten, mega, maxi en zonder plan. Gewapend met koppelstukken, moeren, bouten en honderden houten plankenbouwen we met de lokale jeugd op één dag een tijdelijke MECCANO sculptuur in het Serbos park.  Alle kinderen vanaf 10 jaar zijn heel de dag welkom om mee te bouwen.  We starten om 10u en eindigen rond 17u

Zondag 21 juni  2015 : Het Pompoen Tak Orkest is een muzikale installatie opgesteld in de meccano sculptuur. Zonder enige muzikale voorkennis kunnen kinderen vanaf 10 jaar  de verschillende instrumenten (takken en elektronische pompoenen) van deze improvisatiemachine bespelen … Alle kinderen zijn welkom en moeten zich aanmelden op de volgende starturen  : 13u30, 14u30, 15u30 of 16u30.

http://www.ccbelgica.be

Comments are closed.