Tot In de stad #12 : DOKbewonersparlement 3

Wat er gebeurt op DOK wordt bepaald door de DOKbewoners.

Ieder jaar selecteert DOK een aantal nieuwe projecten en biedt hen een residentie plek aan. Maandelijks plant DOK een gesloten DOKbewonersparlement om de noden en vragen van de 40 DOKbewoners te bekijken. Deze bijeenkomsten zijn essentieel om met elkaar van gedachten te wisselen en de ander ook vooruit te helpen. Voor Tot in de stad #12 maakt DOK het DOKbewonersparlement openbaar en zal iedere DOKbewoner een tussenstand van zijn/haar project presenteren. Voor iedereen die interesse heeft in het verhaal van de DOKbewoners.

Tot in de stad! is een open publieksprogramma en netwerk van de Gentse partners STADSATELIER, Kunstencentrum Vooruit, de Koer, DOK, Manoeuvre, onderzoeksgroep Art, Space & Context, LUCA School of Arts, KASK & CONSERVATORIUM School of Arts Gent, PILOOT (Pilootproject Tondelier) – public art platform. Elke editie vindt plaats op locatie bij één van de partners.

6 JUNI

Comments are closed.