land of plenty : the unravelling (de ontrafeling)

Kom op vrijdagavond 26 juni naar De Site (Elsstraat, Rabot, 9000 Gent) en doe mee met de OYA deelnemers en kunstenaar Shane Waltener om hun installatie aan te vullen en te ontrafelen.

De vrucht van drie weken arbeid met lokale plantengroei en garens uit het OYA atelier zal worden ontmanteld, ontbonden en worden geconsumeerd of weggedaan. Zo markeren we het einde en het nieuwe begin van dit lopende project.                                                                                                               Voedsel en drank worden voorzien doorheen de avond. Bezoekers worden uitgenodigd om een finale bijdrage leveren alvorens de installatie definitief wordt ontrafeld.

18u30 – 21u : Kijken en verder opbouwen
21u : De Ontrafeling
18u30 – 22u30 : Eten en drinken (vrije bijdrage)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comments are closed.