MANUFACTUM tentoonstelling

manufactum tentoonstelling

MANUFACTUM tentoonstelling
Made by OYA i.s.m. de kunstenaars & CC De Ververij Ronse

OYA COCREATIE PROJECTEN – Louise Delhaye – Daniela Dossi (IT) – Naomi Kerkhove – Chris Rotsaert – Kristof Van Gestel – Ada Van Hoorebeke – Shane Waltener (UK)

Motregen BATIK PROJECT ADA VAN HOOREBEKE

Textielfestival performances VAN 25 TEM 27 SEPT 2015 – Shane Waltener: Bobbin Dance – Daniela Dossi & Made by OYA : Personal Patterns – Kristof Van Gestel : Vormfrakken – Made by OYA, Rocsa : Meccano Voet – Ada Van Hoorebeke : Trio Ensemble – open lezing Isabel De Baets

MANUFACTUM vernisage op 27 augustus van 20 tot 22u, open tot zondag 27 september : za, zon & woe van 14 tot 18u. CC De Ververij : Wolvestraat 37, Ronse.

Met de tentoonstelling MANUFACTUM tonen we zowel OYA cocreatie werk als ‘ander’ werk van dezelfde kunstenaars. Hoe verhouden ze zicht met elkaar? We tonen het door elkaar.  Aangevuld met materiaal, manufacturen of handwerkstuks  van de meer toegepaste projecten, maar ook met ‘residu’ van enkele korte artistieke residenties en interventies.  Deze tentoonstelling is een eerste synthese van de Made by OYA cocreatie praktijk. Niet te missen !
www.rocsa.be , www.ronse.bewww.textielfestival.be

Comments are closed.