NAAR HERINNERING & REGENDRUPPELS ZIJN HIER VEEL KLEINER (boekvoorstelling)

 

naarherinneirng site

In het atelier van Made By Oya wordt opnieuw een module gegeven Naar herinnering. In deze textielmodule vertrekken we vanuit een persoonlijk object of thema en de herinneringen (of gevoelens) die dit met zich meebrengt. Wat vond je leuk als kind, waar word je blij van als je daaraan terugdenkt. Dit object zullen de deelnemers talloze keren opnieuw maken.

Tijdens de workshop in het MIAT kan je zien hoe de de deelnemers van Oya hun herinnering vertalen en kan je met hen praten en meehelpen of beginnen aan je eigen herinnering en nodigen we je uit in ons atelier om verder te werken aan jouw herinnering.

Handelingen zijn repetitief en zorgen ervoor dat je bepaalde gedachten of herinneringen kunt ordenen. Welk verhaal wil jij vertellen? Welke vorm past daarbij? Het is een manier om te luisteren naar jezelf en naar de andere deelnemers.

De module Naar Herinnering gaat door op:

Vrijdag 2 oktober 18u : MIAT (Minnemeers 9, 9000 Gent) in het kader van de boekvoorstelling ‘Regendruppels zijn hier veel kleiner’. Het boekje bevat 37 objecten of herinneringen van Gentenaars met een migratieachtergrond.

Op maandagavonden 5, 12 en 19 oktober loopt deze module verder in het OYA en Rocsa atelier in de Wondelgemstraat 71, 9000 Gent.

Info : chris@rocsa.be / 0495 70 02 24

Comments are closed.