BURENPORTRET + nieuwjaarsreceptie

burenportret2

Hef samen met ons het glas op het nieuwe jaar. Op vrijdag 22 januari zijn jullie vanaf 17u welkom op de nieuwjaarsreceptie van het Rabot in het buurtcentrum. Neem je vrienden en buren mee en doe mee aan het Manoeuvre atelier ‘Burenportret’.

Laat eerst je foto nemen in de fotobox. (Er worden feestelijke attributen voorzien. Je mag ook zelf een gekke bril, kleurige hoed of zotte pruik meebrengen.) Met je foto gaan we dan creatief aan de slag. Om vervolgens via allerlei technieken zoals naaien, borduren, tekenen, projecteren, …. met alle portretten uit de buurt een grote textielcollage te maken. 

Aansluitend organiseren we twee ateliers om de collage of het ‘Burenportret’ af te werken.

Jullie zijn welkom op maandagavond 25 januari vanaf 18u30 en op donderdag 28 januari vanaf 10u in het atelier van Manoeuvre. (Wondelgemstraat 71, 9000 Gent)

Nieuwjaarsreceptie op  22 januari vanaf 17u / Buurtwerk Rabot – Blaisantvest / Jozef II straat 104-106.

Comments are closed.