Meccano @ enter festival

image001

Zoals de meccano van vroeger. Maar dan voor buiten, mega, maxi en zonder plan. Gewapend met koppelstukken, moeren, bouten en honderden houten planken bouwen we met de lokale jeugd op één dag een tijdelijke meccano sculptuur. Een monumentale interventie in relatie met de omgeving. Een dynamische ruimte. Toegeëigend door de jonge makers. Vervat in het moment. Extra meccano planken zijn in de maak !

Vrij te bezoeken tot en met zondag 26 april. Ook grote kinderen worden hierbij aangemoedigd om op zondag 19 april mee te bouwen. Iederéén welkom op het Kiel (2020 Antwerpen, Schijfstraat 105) aan ontmoetingscentrum Nova vanaf 10u.

Een project van Rocsa vzw. Artistieke begeleiding : Lode Vranken, Olivier Provost, Ernst Maréchal, …. http://enterfestival.be

Comments are closed.