VOUW

Sara Du Pont en Rosaline Fiems, twee textielontwerpers van VOUW nemen samen met manoeuvre deel aan Tumult In Gent op 2 mei in de stadsbibliotheek, De Krook. Dit is een evenement met meer dan 40 cultuurorganisaties uit Gent. Met VOUW en Manoeuvre willen we lange lopers maken die een bepaald patroon hebben om in de bib over te trappen te hangen. Het patroon zouden we graag samen met jullie creĆ«ren. We doen een kort onderzoek hoe we gaten in de stof kunnen maken door te perforeren, vouwen, knippen, naaien, … Wie heeft zin om met ons testen te maken? We brengen tools mee die ons kunnen helpen in de zoektocht naar een interessant patroon.
We willen graag samen met jullie experimenteren.

Experimenteeratelier met VOUW in manoeuvre :

op MA 9/4 van 13u tot 16u.
en WOE 11/4 vanaf 15u tot 18u.
In de 2 weken erna gaan we aan de slag voor het uiteindelijke resultaat tijdens de reguliere atelierdagen van manoeuvre.

Geen voorkennis vereist, zonder inschrijvingen. moodboard_manoeuvre

Comments are closed.